![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVmJqVCa7pynHNaGpwvBcNBEwi1Uwz_4tUtHXP1YQTlroy-VTPCjBtR1rAALRnd9PSPcyhTNJ6VXe_WD3ON6S5tpvDHTejls95EeZ6LqzBOTiCOd4ekGrgjYf0qTKdG3s3ZCTCjib0WNKq/s320/lin+037.jpg)
Tengok dan buat...
Pembikinan Fruit Tart
Antara yang telah siap
Jadual Kursus Masakan 2010
(Semua Kursus secara hands-on)
Tarikh :13/6/2010 Ahad
Masakan puding (RM 30)
Mempelajari asas membuat puding dan masakan berasaskan agar-agar
Jenis masakan :-
1. Dadih
2. Puding Kramel (bakar/kukus)
3. Triffle
27/6/2010Ahad
Kek Lapis bakar & Kukus (Asas) RM 60
Mempelajari asas membuat kek lapis menggunakan kaedah moden dan tradisional
1. Kek Lapis masam Manis
2. Kek Lapis India
3. Kek Lapis Popia
25/7/2010 Ahad
Asas Membuat Kek (Bakar & Kukus) RM 40
Mempelajari kaedah asas membuat kek mentega, kek span, kek sifon
1. Kek Lumut Kukus
2. Kek Sifon Oren/ Pandan
3. Kek Coklat Cawan
26/9/2010 Ahad
Kek Lapis Bercorak (RM 60)
Mempelajari kaedah membuat kek lapis bercorak
1. Kek Lapis Semarak
2. Kek Lapis Roll
31/10/2010 Ahad
Western Food (RM 40)
Mempelajari kaedah beberapa jenis masakan barat
1. Sherperd Pie
2. Mushroom Soup
3.Apple Pie
07/11/10 Ahad
Masakan Mee (RM 30)
Mempelajari jenis masakan mee/bihun
1. Bihun / Mee bakso
2. bakso / Bebola daging
3. Laksa Serawak
05/12/10 Ahad
Makanan Pasta & Resepi Bonus (Cheese Cake) RM 50
Mempelajari jenis masakan pasta & spegehetti
1. Spegehetti Bolognese
2. Lasagna
3. Kek Keje Blueberry ( Blueberry Cheese Cake)
SEBARANG PERTANYAAN DAN URUSAN PENDAFTARAN HUBUNGI PN MAZIAH DITALIAN 0124064623 ATAUPUN SAYA SENDIRI DITALIAN 017-4300401 @ EMAILKAN KE skechil@yahoo.com